Vastaa nettikyselyyn: osaatko viheltää?

Tässä on annettu vihellys pillillä merkiksi, että nyt pallon perään. Vaan osaatko viheltää ilman pilliä? Vastaa kyselyyn ja kerro. Arkistokuva: Jaana Ala-Lahti

Ain laulaen työtäs tee, ain ovelasti viheltäin ja laulain työtäs tee, on tuttu laulu monesta yhteydestä. Vaan ei se viheltäminen kaikille ole niin helppo juttu, toiset taas taitavat sen melkeinpä luonnostaan. Mutta viheltämisen opetteluun näyttää olevan netti ohjeita pullollaan, ja onpa viheltelyn opettamiseksi kirjojakin kirjoitettu.

Vastaa kyselyyn ja kerro, miten on asian laita.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?