Vastaa kyselyyn: osaatko elvyttää?

Orivedellä järjestettiin helmikuun alussa onnettomuusharjoitus. Siellä ensiavun antamisesta vastasivat ensihoidon ja pelastusalan ammattilaiset. Kuva: Heli Rahkonen

Perinteistä 112-päivää vietettiin tässä kuussa teemalla Varautuminen on arjen pieniä tekoja. Päivän tarkoituksena on Hätäkeskuslaitoksen mukaan opastaa kansalaisia varautumaan erilaisiin häiriö- ja poikkeustilanteisiin sekä ennaltaehkäisemään vaaratilanteita.

Teemapäivää vietettiin näissä merkeissä myös Orivedellä. Sydänyhdistyksen ja SPR:n järjestämässä tempauksessa harjoiteltiin peruselvytystaitoja arkipäivän hätätilanteita varten. Myös defibrillaattorin käyttöön opastettiin.

Viikkoa aikaisemmin ammattilaiset harjoittelivat yhteistyön tekemistä liikenneonnettomuuspaikalla.

Lue lisää: Kun liikenneonnettomuudessa loukkaantuneita potilaita on paljon, auttajien on tehtävä vaikeitakin ratkaisuja – ensihoitajien ja pelastajien yhteistyö tiedetään tärkeäksi, joten sitä harjoitellaan tositilanteiden varalle: ”Kun maantiellä tällainen onnettomuus tapahtuu, se on aina katastrofi”

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?