Etsitkö eväitä elämääsi? – seurakunta kutsuu nyt mukaan Alfa-kurssille, jonka esittelyilta pidetään ensi viikolla

Oletko joskus miettinyt, mikä on elämäsi tarkoitus tai miten viettäisit loppuelämäsi mahdollisimman hyvin?

Entä onko sinua mietityttänyt, onko Jumalaa olemassa ja miten hänet löytää, tai mistä voisit etsiä elämääsi toivoa pimeiden aikojen keskellä?

Jos vastaus yhteenkin kysymykseen on kyllä, Oriveden seurakunnan ensi syksynä järjestämä Alfa-kurssi kannattaa laittaa jo nyt muistiin kalenteriin.

Kurssi koostuu pienryhmätoiminnasta

Tapahtumatiedotteessa kerrotaan, että Alfa-kurssi on kymmenen viikon mittainen sarja tapaamisia, joiden aikana on mahdollista tutkia elämän tarkoitusta kristinuskon näkökulmasta.

Aiheita pohditaan kurssikerroilla pienryhmissä, jotka ovat Alfa-kurssin sydän. Kurssilla saa kysellä ja vaihtaa ajatuksia elämästä ystävällisessä ja iloisessa ilmapiirissä, mutta halutessaan saa myös olla hiljaa ja kuunnella.

Alfa-kurssin perusperiaate on, että yksikään kysymys ei ole turha eivätkä kenenkään mielipiteet joudu arvostelun kohteeksi.

Osallistuminen ei edellytä kirkkoon kuulumista

Alfa-kurssi on suunnattu aikuisille ja nuorille. Kurssille osallistuminen ei edellytä kuulumista kirkkoon. Lapsille on tarjolla lastenhoito, jos siihen on tarvetta. Jokainen kurssikerta aloitetaan yhdessä syömällä.

Alfa-kurssin järjestää Oriveden seurakunta yhteistyössä Erkki Jokisen kanssa, joka on monille paikallisille tuttu. Jokinen on ollut järjestämässä Alfa-kursseja Hämeenkyrön seurakunnassa.

Oriveden seurakunnasta mukana ovat Samuel Mäkinen ja Markku Mustajärvi sekä eri-ikäiset vapaaehtoiset.

Esittelytilaisuus jo ensi viikolla

Alfa-kurssista järjestetään myös esittelyilta helmikuun ensimmäisenä keskiviikkona Oriveden seurakuntakeskuksessa. Kurssia ovat esittelemässä Erkki Jokinen, Samuel Mäkinen ja Markku Mustajärvi.

Illassa on iltapalatarjoilu ja lastenhoito. Mukaan iltaan toivotaan Alfa-kurssista kiinnostuneita ja kurssin järjestelyissä vapaaehtoisena toimimisesta kiinnostuneita.

Iltaan osallistuminen ei sido mihinkään.

Leave a Comment