Fortunan edustus piti pudotuspelihaaveet hengissä – niukka voitto tuli jatkoajalla

Ville Leskelä
Fortunan Ville Leskelä (keskellä) teki jatkoajalla voiton ratkaisseen maalin. Kuva Päivi Kettumäki

Fortunan edustus piti pudotuspelihaaveet hengissä, kun se otti niukan jatkoaikavoiton Urjalan Sisu-Kiekosta viime lauantaina lukemin 4-5.

– Peli alkoi todella tahmeasti meiltä ja kaveri tuli kuin höyryveturi vastaan. Ei vaan saatu oikeen mitään aikaiseksi, kuvaili Fortunan vastuuvalmentaja Janne Saarinen.

Ensimmäisen erän jälkeen USiKi johti 1-0.

– Toinen erä oli meidän. Tultiin aivan uudella teholla ja halulla pelata, josta toisen erätauon lukemat 1-4 kertookin, Saarinen jatkoi.

Kolmannessa erässä USiKi tuli kuitenkin tasoihin

– Jotain vain tapahtui kolmanteen erään. Liekö oli jo jätkillä tunne että homma on hoidettu ja vastapuoli tuli tasoihin. Kokonaisuutena ihan ok peli ja tärkeintä oli, että kaksi pistettä matkasi meidän mukana, summasi Saarinen.

Fortunan tehopelaajia olivat jälleen Juho Uusitalo (3 maalia + 1 syöttö), Ville Leskelä (1+3) ja Mikke Lehtinen (0+4). Ratkaisumaalin jatkoajalla teki Leskelä.

Kun III-divisioonan 2. lohkon kahdeksantena oleva PK 83 vastaavasti hävisi, Fortuna on nyt kaksi pistettä lähempänä pudotuspelirajaa. Matkaa kahdeksan parhaan joukkoon on nyt kolme pistettä.

Fortunan edustuksen seuraava peli on ensi lauantaina Oriveden jäähallissa Ruoveden Ruoskaa vastaan. Mikäli Fortuna voittaisi ottelun varsinaisella peliajalla ja vastaavasti PK 83 jäisi ilman pisteitä, Fortuna nousisi jo pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Juha Itkonen

Leave a Comment