110-vuotisjuhlavuosi ponkaistaan käyntiin Juupajoella – ulkoilutapahtumassa muun muassa suksitaan kilpaa, paistetaan tikkupullaa ja etsitään aarteita

Juupajoella järjestetään 110 valoa Käpylässä -ulkoilutapahtuma tammikuun viimeisenä lauantaina iltapäivällä.

Tapahtuma pidetään Korkeakosken Käpylässä sijaitsevalla Kuntomaan kävelybaanalla. Alueesta löytyy kartta kunnan nettisivuilta.

Kunta tiedottaa, että tapahtuma on suunnattu niin lapsiperheille, ulkoilijoille, koiraihmisille kuin kaikille ulkoilusta pitäville.

Tapahtumassa on ohjelmassa muun muassa tikkupullien paistoa, moottorikelkka-ajelutusta ja lasten hiihtokilpailu. Lapsille järjestetään pimeän tultua myös aarteenetsintää. Oma taskulamppu kehotetaan ottamaan mukaan.

Koiraihmisiä kutsutaan lähtemään yhteiselle lenkille, ja hiihtolatukin tapahtuma-alueelle sään salliessa ajetaan. Käpylän metsässä kulkee myös lyhdyin valaistu kävelyreitti. Opastus parkkipaikalle on Huikontien varrelta.

Juupajoen kunnan uusi vapaa-aikakoordinaattori Moona Räty on tavattavissa tapahtumassa.

Jos nälkä yllättää ulkoilun lomassa, VPK myy makkaraa. Kunta tarjoaa kuumaa mehua.

Kunnan 110-vuotisjuhlavuoden aloittavan tapahtuman järjestää kunta yhteistyössä Janne Salomaa Oy:n ja Korkeakosken VPK:n kanssa.

Tapahtumalla on säävaraus, kunnasta tiedotetaan. Mikäli pakkasta on enemmän kuin -20 astetta, tilaisuus siirretään pidettäväksi seuraavan viikon lauantaina.

Leave a Comment