Mäntänvuoren Terveys muistuttaa: Yhteystiedot pysyvät ennallaan hyvinvointialueelle siirtymisen jälkeen

Mäntänvuoren Terveyden palvelut säilyvät ennallaan, vaikka toiminta on vuoden alussa siirtynyt Pirkanmaan hyvinvointialueen alaisuuteen.

– Aukioloajat ja yhteystiedot ovat jatkossakin samat, Mäntänvuoren Terveys muistuttaa.

Lue myös: Pandemia-ajan infektiovastaanotto on ajanut juupajokelaisia lääkäriin Mänttään – sairaanhoitajan vastaanotolle ei ole hakeuduttu yhtä hanakasti kuin ennen koronaa

Vuoden vaihduttua myös samat palvelupaikat jatkavat toimintaansa normaalisti. Mäntänvuoren Terveyden palveluita käyttäneet voivat siis yhä asioida samalla terveysasemalla kuin aiemmin ja sosiaalipalveluita asiakas saa kotisoitteensa mukaisesta palvelupaikasta.

– Jos haluat vaihtaa omaa terveysasemaasi, voit tehdä sen pirhan verkkosivujen kautta kirjallisesti vuoden 2023 alusta alkaen. Terveysaseman voi vaihtaa korkeintaan vuoden välein, Mäntänvuoren Terveys opastaa.

Myös varatut ajat ja paikat hoitojonossa, ajanvarauskanavat, myönnetyt palvelusetelit, tulkkipalvelut sekä asiakkaan tietojen käsittelyyn annetut luvat ja suostumukset pysyvät ennallaan, vaikka sosiaali- ja terveyspalvelut ovatkin siirtyneet Pirkanmaan hyvinvointialueen vastuulle.

Lue myös: Vastaa kyselyyn: oletko päässyt tarvittaessa lääkäriin?

Mäntänvuoren Terveyden sähköiset palvelut ovat myös yhä asiakkaiden käytössä, samoin kuin Pihlajalinnan terveyssovellus.

Mäntävuoren Terveyden tiedotteen mukaan muutoksia on kuitenkin tulossa muun muassa asiakasmaksuihin. Hoitoon pääsyn kriteerit, palkkiot ja korvaukset puolestaan yhtenäistyvät koko Pirkanmaan alueella.

Lisäksi hyvinvointialueen sähköisiä palveluita käyttäviä voidaan pyytää solmimaan e-asiointisopimus hyvinvointialueen kanssa.

Leave a Comment