Vastaa kyselyyn: aito kynttilä vai led-kynttilä?

Pimeää aikaa tekee mieli taklata kaikin keinoin. Antaahan se kynttiläkin vähän valoa, mutta ennen kaikkea tietysti tunnelmaa!

Paloturvalliset led-kynttilät valtaavat hyllyjä kaupoissa, eikä niiden unohtumista palamaan tarvitse pelätä. Kaikki eivät kuitenkaan ole valmiita luopumaan aidosta kynttilän liekistä, tuoksusta ja tunnelmasta.

[wpforms id=”50294″]

Voit myös perustella vastaustasi. Miksi aito, miksi led vai kenties molemmat vuorotellen, rintarinnan? Milloin ja minkälaisissa tilanteissa sytytät kynttilän? Milloin kynttiläkausi alkaa ja milloin se päättyy? Paljonko kynttilöitä on tarpeeksi? Sytytätkö kynttilöitä sisälle, ulos vai sekä että? Entä poltatko tuikkuja vai kruunu- tai antiikkikynttilöitä? Teetkö kynttilöitä ehkä itse?

Leave a Comment