Oriveden perussuomalaisten puheenjohtajuus pysyy tutuissa käsissä – Sami Kymäläinen aloittaa jo seitsemännen vuoden kyseisessä tehtävässä

Sami Kymäläinen
Sami Kymäläinen valittiin Oriveden perussuomalaisten puheenjohtajaksi jo seitsemännen kerran. Kuva: Jaana Ala-Lahti

Oriveden perussuomalaiset valitsivat 26. marraskuuta pitämässään kokouksessa yksimielisesti Sami Kymäläisen jatkamaan puheenjohtajana vuodelle 2023. Kyseessä on Kymäläisen seitsemäs vuosi Oriveden perussuomalaisten puheenjohtajana.

Kymäläinen toimii myös Pirkanmaan Perussuomalaisten puheenjohtajana. Hän on myös ehdolla ensi kevään eduskuntavaaleissa sekä toimii aluevaltuutettuna, kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä.

– Olen todella kiitollinen saamastani luottamuksesta tulevalle vuodelle. Paikallisyhdistyksen katse on jo kohdistettuna ensi kevään eduskuntavaaleihin. Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyksen ja maamme epäonnistuneen energiapolitiikan seurauksena tavallisten ihmisten taloudellinen tilanne kiristyy entisestään, Kymäläinen toteaa paikallisyhdistyksen tiedotteessa.

Toinen perussuomalaisia puhuttava asia on sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastustoimen siirtyminen hyvinvointialueiden huomaan vuoden 2023 alussa.

– Tässä on onnistuttava, mutta epävarmuustekijöitä on edelleen liikaa. Mitä jos rahoitusta ei saada riittävästi, tai tietojärjestelmät eivät ole valmiit? Minkälaisia muutoksia on odotettavissa tulevaisuudessa palveluverkostoon? Ensi vuonna ollaan todella suurten asioiden äärellä ja orivesiläisten etua on valvottava tiukasti, toteaa Kymäläinen.

Oriveden perussuomalaiset ry:n hallituksen muut varsinaiset jäsenet vuonna 2023 ovat Joona Ikonen, Jari Latomäki, Matti Loponen ja Mira-Bella Järviö. Heistä Latomäki ja Järviö ovat Oriveden kaupunginvaltuutettuja.

Leave a Comment