Vastaa kyselyyn: mikä puuro kuuluu joulupöytään?

Riisipuuro on yksi perinteisistä joulupöydän antimista kinkun ja laatikoiden ohessa. Mantelikin puuron sekaan saatetaan sujauttaa. Ennen riisin yleistymistä joulupöydissä tarjoiltiin ohra- ja kaurapuuroa, johon ainekset saatiin omasta maasta.

Kaikki eivät kuitenkaan koskaan ole luopuneet joulun ohrapuuroperinteestä. Tänä päivänä ohrapuuro joulupöydässä saatetaan nähdä myös ilmastotekona, sillä siihen raaka-aineet saa kotimaisina. Kotimaisissa viljoissa on myös enemmän ravintoarvoja, joskaan näitä ei taideta jouluna miettiä.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?