Fortunan edustukselle tappio Virroilta – lauantaina joukkueella on edessä syyskauden viimeinen kotiottelu

Fortunan edustus kärsi viime lauantaina vierastappion Virroilla. Paikallinen Kiekko-Karhut voitti ottelun lopulta selvin lukemin 8-4.

Fortuna aloitti hyvin, ja ensimmäisen erän jälkeen vieraat johtivat 0-1 Henri Aaltion maalilla. Toisen erän aluksi vieraat tulivat tasoihin, mutta Santeri Syvänen pussitti Fortunan jälleen johtoon Niklas Mäkisen ja Mikke Lehtisen esitöistä.

Tämän jälkeen Kiekko-Karhut tulivat kuitenkin pian tasoihin ja lopulta voittoon. Fortunalaisten Matti Ahon ja Tuure Yli-Vitelin maalit kolmannessa erässä eivät enää riittäneet ottamaan virtolaisia kiinni tunteikkaassa ottelussa.

Lauantaina Fortuna kohtaa Orivedellä Mäntän KiePon syyskauden viimeisessä kotiottelussa.