Vastaa nettikyselyyn: juhlitko halloweenia?

Siitaman syyskarkelot

Vastaa nettikyselyyn ja kerro, vietätkö halloweenia. Nämä halloween-aiheiset koristelut olivat esillä Jukolassa pidetyissä Siitaman syyskarkeloissa. Kuva: Mirkka Tuominen

Kurpitsalyhtyjä, kummitusasuja, pääkalloja, vampyyrinhampaita ja tekoveriä. Kaupan hyllyt pullistelevat taas lokakuun loppua kohden Halloween-aiheista rekvisiittaa, ja varsinkin nykylapsille halloween tuntuu olevan jo juhlapyhä muiden joukossa. Ohjelmassa kuuluu olevan ainakin naamiaisia ja discoja.

Kaikki eivät kuitenkaan pyhäinpäivän lähettyville osuvasta halloweenista perusta. Joitakin harmittaa myös, että sadonkorjuujuhla kekri on jäänyt halloweenin jalkoihin.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?