Vastaa nettikyselyyn: oletko hamstrannut polttopuita?

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko hankkinut tavallista enemmän polttopuita. Kuva: Heli Rahkonen

Paikalliset polttopuita myyvät yrittäjät kertovat, että puiden kysyntä on ollut kovaa, ja varastot ovat huvenneet ennätystahtia. Moni asiakas kuuluu tilanneen polttopuita isompia määriä kuin tavallisesti.

Lue lisää: Polttopuukaupassa on meneillään ennennäkemätön vuosi – ”Tämä on mennyt tällaiseksi vessapaperin hamstraamisen tapaiseksi touhuksi”

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?