Vastaa kyselyyn: Kuinka usein käyt kirjastossa?

Oriveden kirjasto 150 vuotta
Oriveden kirjasto juhlii syyskuun lopulla synttäreitään. Täyteen tulee 150 vuotta. Kaksi edellistä vuotta ovat olleet poikkeuksellisia. Korona aiheutti sen, että asiakasmäärät laskivat eikä korona-ajan tavoista ole vielä täysin luovuttu. Kirjastonhoitajat Ilkka Kaita-aho ja Mia Moilanen toivovat, että kirjaston asiakasmäärät lähtisivät nyt taas nousuun.Kuva: Jaana Ala-Lahti

Oriveden kirjasto viettää syyskuun viimeisen viikon aikana 150-vuotisjuhlia.

Lue lisää: 150 vuotta täyttävän Oriveden kirjaston ensimmäisten kirjojen hankintaa varten rahaa kerättiin järjestämällä tansseja – ympyrä sulkeutuu, kun syyskuun viimeisellä viikolla vietettävien juhlien päätteeksikin pääkirjaston tiloissa laitetaan tanssiksi

Onko kirjasto sinulle tuttu paikka? Vastaa Oriveden Sanomien nettikyselyyn ja kerro, kuinka usein käyt kirjastossa.

Voit myös perustella vastaustasi ja kertoa, mikä on parasta yleisesti kirjastoissa, Oriveden tai Juupajoen kirjastoissa tai siinä kirjastossa, jossa useimmiten käyt.

[wpforms id=”47051″]

Leave a Comment