Kantatie 58 on poikki Juupajoella lokakuun alussa – kiertotie kulkee Virtaintien, Väärinmajantien ja Riihikankaantien kautta

Ellinojan siltatyö
Ellinojan siltatöiden aikana käytössä on kiertotie. Kuva: Ely-keskus

Kantatie 58 on poikki Juupajoella lokakuun ensimmäisellä täydellä viikolla neljän päivän ajan, tiedottaa Pirkanmaan ely-keskus.

Ely-keskus uusii tuolloin Juupajoella kantatien 58 alittavan Ellinojan putkisillan. Teräsputkisilta on rakennettu vuonna 1965 ja nyt se korvataan uudella teräsputkella.

Siltatöiden ajaksi liikenne ohjataan kantatieltä 58 kiertotielle maanantaista 3. lokakuuta lähtien torstaihin 6. lokakuuta saakka.

Tiedotteen mukaan sulku alkaa maanantaina kello 8 ja päättyy torstaina kello 8.

Korjaustöiden aikana liikenteen käytössä on kiertotie. Se kulkee Virtaintien (Kantatie 66), Ruoveden Väärinmajantien (Maantie 344) ja Riihikankaantien (Maantie 348) kautta.

Teräsputkisillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ely-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Ely-keskus kertoo tiedotteessaan, että kokonaisuudessaan Ellinojan siltatyö valmistuu lokakuun loppuun mennessä.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy.

Juttua on muokattu 25.9.2022 klo 11.23: Jutun otsikkoa on muutettu ja juttuun on tarkennettu ajankohtaa, jolloin tie on poikki.

Leave a Comment