Vastaa kyselyyn: Äänestätkö seurakuntavaaleissa?

Monelle seurakuntaan kuuluvalle kirkolliset toimitukset kuten konfirmaatio, kirkkohäät tai hautajaiset jäävät ainoiksi kohtaamisiksi seurakunnan kanssa, eikä seurakuntien päätöksenteko välttämättä jaksa kiinnostaa. Kuulutko sinäkin tähän joukkoon? Kuva: Anne Kotipuro

Seurakuntien uudet päättäjät valitaan marraskuussa. Vaalien ehdokasasettelu päättyi menneellä viikolla, ja varsinainen vaalipäivä on 20. marraskuuta. Myös seurakuntavaaleissa voi äänestää ennakkoon, 8.–12. marraskuuta.

Seurakuntavaalien äänestysprosentti on yleensä jäänyt melko alhaiseksi. Nyt haluammekin kyselyllä selvittää lukijoidemme kiinnostusta seurakuntavaaleissa äänestämiseen. Jos haluat, voit myös lyhyesti kertoa, mikä saa sinut äänestämään niissä tai miksi et aio äänestää.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?