Juuso Hassi oli Ruotsi-ottelun kolmiottelussa toinen – Kaisa Kymäläinen pääsi kuulassa lähelle ennätystään

Suomi-Ruotsi maaottelu
Juuso Hassi työnsi maaottelun kolmiottelun kuulakisassa tuloksen 13,50. Hassi voitti lajin. Kuva: Riitta Lietsala

Oriveden Ponnistuksen moniottelija Juuso Hassi nappasi Suomelle viisi pistettä sijoittumalla Ruotsi-maaottelun kolmiottelussa toiseksi pistein 2275. Voiton vei naapurimaan Jacob Thelander pistein 2343.

Hassi hyppäsi pituutta 686 ja voitti kuulan 13,50 tuloksella. Kuulan jälkeen Hassi johti kisaa. Viimeisessä lajissa, 400 metrillä Thelander juoksi hurjan ennätyksensä ja pudotti Hassin voittotaistosta.

Kakkossija kesti, sillä kolmas oli Ruotsin Emil Uhlin 2243 pistettä.

Hirsilän Pyrkivän Kaisa Kymäläinen sijoittui kuulassa viidenneksi. Hän työnsi lähelle ennätystään, sillä tulos 16,27 jäi vain kolme senttiä hänen tänä vuonna työntämästään ennätyksestä.

Orivesilähtöinen Sini Lällä oli kolmas naisten korkeudessa tuloksella 180. Lajin voitosta käytiin uusinta Heta Tuurin ja Ruotsin Maja Nilssonin kesken. Ruotsalaiselle kirjattiin voitto 184 tuloksella, jonka saavutti myös Heta Tuuri.

Leave a Comment