Parvelan Retu on vain 0,8 sekuntia johtavan takana ennen päätösmatkaa – uudet ravikuninkaalliset ovat selvillä noin tunnin kuluttua

Parvelan Retu (2) on vain 0,8 sekuntia Evarttia (8) perässä ennen Kuninkuusravien päätösmatkaa. Kuva: Juho Hämäläinen, Suomen Hippos

Parvelan Retu lähtee Kuninkuusravien 3 100 metrin päätösmatkalle 0,8 sekunnin takaa-ajomatkalta hallitsevaan ravinkuninkaaseen Evarttiin nähden.

– Päätösmatkalla kaikki on mahdollista, ja erityisesti ohjastajien taktiset kuviot nousevat esille, Hippoksen tiedotteessa todetaan.

Evartti voitti sunnuntain ensimmäisen ja kokonaiskilpailun toisen, 1 609 metrin osalähdön. Lauantaina Evartti vei nimiinsä kuninkuuskilpailun ensimmäisen osalähdön Parvelan Retun tullessa toiseksi.

Lue myös: Parvelan Retu ravasi toiseksi Kuninkuusravien ensimmäisessä osalähdössä – kokonaiskilpailussa erot pieniä

Evartti juoksi maililla uuden rataennätyksen 19,6 a. Hippoksen tiedotteen mukaan se on kautta aikain kovin maili kuninkuuskilpailussa.

Kuningatarkilpailun toisen osamatkan vei nimiinsä Hulluduunari, ja voiton myötä se lähtee kärkipaikalta päätösmatkalle. Eroa päätösmatkalle toisena starttaavaan Hetviinaan on vain 0,1 sekuntia.

Uudet ravikuninkaalliset ovat selvillä noin tunnin kuluttua.

 

Leave a Comment