Taas on superviikonloppu edessä – osalle tapahtumat ovat tuttuja juttuja, osalle ihan uusia tuttavuuksia

Ei pitäisi taaskaan olla paikkakuntalaisilla ja lähiseudun asukkailla tekemisen puutetta tänä viikonloppuna. Näkemistä ja kokemista on nimittäin Oriveden ja Juupajoen alueella tarjolla nyt ihan kaiken alan harrastajille.

Yksi ja sama asia yhdistää useaa tämän viikonlopun tapahtumaa. Niitä ei ole koronarajoitusten vuoksi voitu järjestää kahteen vuoteen. Seudulla pitkään asuneille esimerkiksi Lylyn kesälauantai on varmasti tuttu juttu, sillä sitä vietetään jo 40. kerran.

Kaltaisilleni kaksi koronakesää Orivedellä asuneille moni tapahtuma tulee eteen aivan uutena. Tämän vuoksi viikonloppuna valintojen tekeminen on taas asteen vaikeampaa.

Onni on kuitenkin nyt perinteissä. Jos ei jokaiseen mielenkiintoiseen ja omaperäiseltä kuulostavaan tapahtumaan tällä kertaa ennätä, niin todennäköisesti uusi mahdollisuus on tarjolla vuoden kuluttua.

Siitä kuuluu jo nyt kiitos kaikille niille, jotka jaksavat pitää yllä ja järjestää tapahtumia, joista on tullut jopa klassikkoja seudullaan. Jaksakaa yhä ja haalikaa porukkaanne myös uusia talkoolaisia. Siten perinteet säilyvät ja siirtyvät, mutta ne saattavat saada myös uusia piirteitä.

Se pitää myös uskolliset kävijät virkeinä, kun vanhaan on tuotu vähän uutta vivahdetta.

Leave a Comment