50 vuotta sitten: UFO AVASI OVENSA SIILO vierellään

UFOn uusi sisarhalli SIILO.

Taiteilija Lauri Mäkisen UFO avasi ovensa viime sunnuntaina Oriveden Naappilassa. Tämä Mäkisen pallonmuotoinen UFO-halli on saanut vierelleen lisärakennuksen, lieriön muotoisen rakennelman nimeltä SIILO. Tässä uudessa Siilossa on yksinomaan taiteilija Lauri Mäkisen omia maalauksia, suurin osa uusia ja myös Mäkisen parhaimpiin kuuluvia Ufo-hallissa, joka nyt on auki kolmatta kesää ja johon kahtena kesänä on tutustunut lähes kymmenentuhatta taitten ystävää, on taiteilija Mäkisen töitten lisäksi ent. oriveteläisen Kalevi Anttilan voimakkaita öljyvärimaalauksia, Hilkka Laurilan akvarelleja sekä Aki ja Tarmo Koiviston töitä.

Ufossa ja Siilossa kävijä voi virvoittaa myös itseään virvokkeilla ja jäätelöllä, joita on saatavissa Ufo kioskista.

Taiteilija Lauri Mäkinen Talvimaisemansa vierellä Siilossa.

Juttu on julkaistu Oriveden Sanomissa 15.6.1972. Se julkaistaan uudestaan juuri sellaisena kuin se on 50 vuotta sitten lehdessä ollut.

Leave a Comment