Vastaa nettikyselyyn: juhlitko tänä kesänä?

Kesän juhlakausi on täällä! Tänä viikonloppuna monessa perheessä juhlitaan ylioppilaaksi pääsyä tai ammattiin valmistumista. Myös kesän hää- ja rippijuhlakausi on jo alkanut.

Juhlat ovat yksi asia, jota moni kaipasi koronarajoitusten keskellä. – Ihanaa, että pääsee taas juhlimaan, on varmasti yleinen tämän kesän juhlahumussa kuultava lausahdus. Koronavuosien jälkeen juhlia osastaan ehkä arvostaa aiempaa enemmän.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?