MAINOS

Varaudu juhlakauteen – nämä verkkokauppojen suosikkituotteet ovat taatusti päivänsankarin mieleen

Tänä kesänä juhlitaan edellistenkin kesien edestä! Verkkokaupat paljastavat, mikä ovat tämän hetken lahjasuosikit.

Kesä on alkanut ja sen myötä kalenterit täyttyvät erilaisista juhlista: tiedossa on valmistujaisia, häitä, syntymäpäiviä ja kaikenlaisia yleisötapahtumia. Moni pähkäilee, mitä päivänsankarille tulisi antaa lahjaksi ja miten hudit lahjan valinnassa vältetään.

SB Ecommerce Groupin verkkokaupat jakavat nyt vinkit lahjojen hankintaan ja juhlakesään. Samaan verkkokauppakonserniin kuuluu suomalaisille tuttuja verkkokauppoja laidasta laitaan.

Sähköpotkulautailun kulta-aika on nyt

 Etenkin nuorempien sankareiden mieleen on varmasti sähköpotkulauta, vinkataan EVX Storen varastolta. Verkkokauppa on erikoistunut sähköisiin kulkuvälineisiin, sähköpotkulautojen lisäksi esimerkiksi sähköpyöriin ja -skoottereihin. Sen valikoimasta löytyy sähköpotkulautoja joka lähtöön.

Myös EVX Storen oma tiimi tykkää scooteilla temppuilusta, joka onkin tämän hetken nouseva trendi. Kun hiekoitushiekat on talven jäljiltä lakaistu pois, asfalttiviidakko ja skeittirampit kutsuvat huimapäisimmät harrastajat testaamaan rohkeutensa rajoja.

Mikäli lahjaksi antaa laudan, kannattaa siis satsata myös suojavarusteisiin, tiimi täsmentää.  Verkkokaupan valikoimasta löytyy laaja kattaus erilaisia kypäriä, muita suojuksia sekä lisävarusteita, jotka tekevät ajamisesta sujuvaa ja turvallista.

Tyylikäs vaihtoehto: laatuasusteet

Jos juhlien sankari ei perusta sähköisestä liikkumisesta, tyylikäs lahjaidea on laadukkaat nahkakäsineet tai silkkihuivi Sauso.comin laajasta asustevalikoimasta.

Asusteet sopivat mainiosti monenikäisille: ne ovat kestäviä ja ajattomia, joten ne palvelevat varmasti päivänsankaria pitkään. Tyylikäs lahja antaa iloa vuosien ajan.

Erityisen paljon myydään nyt tuotteita vuoden 2022 kevät- ja kesämallistosta, kerrotaan Sauson varastolta. Malliston tuotteet ovat raikkaan sävyisiä ja keskenään hyvin yhteensopivia, joten niillä viimeistellään kesäiset juhla-asut.

Sauson tuotteisiin luottavatkin usein esimerkiksi kesän sulhaset ja morsiamet sekä globaalin trendin mukaisesti tapahtumavieraat, jotka haluavat rakentaa festivaaliasunsa viimeisen päälle.

Järjestätkö itse juhlat? Ota vinkki talteen!

 Jos toimit tänä kesänä itse juhlien järjestäjänä, konsernin verkkokauppojen valikoimasta löytyy apuja siihenkin.

Markkinointitarvike.fi-verkkokauppa tunnetaan erityisesti yritysten keskuudessa: ne tilaavat yksittäisiä tapahtumia tai pidempiaikaista käyttöä varten pop-up-telttoja ja muita markkinoinnin tarvikkeita ja painotuotteita.

Yritysten lisäksi myös tavalliset kuluttajat voivat tilata samoja tuotteita käyttöönsä. Kesäisin vilkastuu erityisesti juuri erimallisten telttojen ja katosten myynti. Niitä tilataan yksityisiä puutarha- ja pihajuhlia, ulkona vietettäviä häitä ja rapujuhlia varten.

Kun juhla-alueen kattaa tyylikkäällä ja edullisella, alaan erikoistuneesta liikkeestä tilatulla telttakatoksella, voi huoletta toivottaa tervetulleeksi Suomen kesän ja sen vaihtelevat sääolosuhteet.

MAINOS