Vastaa nettikyselyyn: oletko hyötynyt kielitaidosta?

Oriveden yhteiskoulun eTwinning-projekti palkittiin hiljattain toisena vuoden 2021 parhaana suomalaisena eTwinning-projektina. eTwinning-projekteissa vieraita kieliä pääsee harjoittelemaan digitaalisessa oppimisympäristössä.

Lue lisää: Yhteiskoulu teki sen taas! Virtuaaliprojekti englannin kommunikointitaitojen kehittämiseksi toi palkinnon – rajoitusten poistuttua livetapaamisiakin on jo ehditty toteuttamaan

Yhteiskoulu on saanut kansainvälisyyskasvatuksestaan tunnustusta aiemminkin.

Lue lisää: Oriveden Yhteiskoulu sai tunnustusta kansainvälisyystyöstään – ”Mikään muu koulu Suomessa ei saanut yhtä suurta määrää laatumerkkejä”

Kaikesta huolimatta valinnaisten kielten suosio on Orivedellä ollut laskusuunnassa, ja kieltenopettajat kantavat valtakunnallisestikin huolta kieliopintojen kaventumisesta.

Lue lisää: Kielipolku alkaa jo eskarista, mutta valinnaisten kielten suosio on ollut laskusuunnassa – ”Kieltenopettajien huoli kieliopintojen kaventumisesta vain englannin ja ruotsin varaan on aito ja syytä ottaa tosissaan”

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?