Kampuksella pääsee taas elokuviin – tarjolle tulee viisi kotimaista elokuvaa

Kampuksen joulukuinen elokuvailta saa jatkoa nyt toukokuussa, kun Klemetti-sali toimii yhden viikonlopun ajan elokuvateatterina.

Lue myös: Elokuvaesitykset alkavat Kampuksella – ensin tavataan Rosa Liksom ja sitten hypätään kuutoshyttiin kohti Murmanskia sekä Bondin kyytiin

Elokuvia salissa esitetään 21.–22. toukokuuta. Ohjelmistossa on viisi kotimaista elokuvaa ja kuusi esitystä, sillä yksi elokuvista esitetään kahdesti.

Elokuva Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka esitetään kaksi kertaa. Näytös pidetään niin lauantaina kuin sunnuntaina. Molempiin näytöksiin on tarjolla vapaalippuja, joita voi noutaa etukäteen Kampukselta. Vapaaliput tarjoaa Pohjois-Hämeen Osuuspankki.

Lisäksi ohjelmistossa ovat reilu viikko ennen Kampuksen elokuvaviikonloppua ensi-iltansa saava Koskinen ja myös tänä vuonna valmistunut Tytöt, tytöt, tytöt.

Koskinen perustuu Seppo Jokisen kirjoihin. Alli Haapasalon ohjaus Tytöt, tytöt, tytöt on puolestaan voittanut Sundancen elokuvajuhlien yleisöpalkinnon.

Lue myös: Elokuvaillan anti ilahdutti Kampukselle tulleita, jatkoa toivotaan

Kaksi muuta ohjelmistossa olevaa elokuvaa ovat Armotonta menoa – Hoivatyön lauluja ja 70 on vain numero.

Armotonta menoa – Hoivatyön lauluja on Susanna Helken ohjaama dokumenttielokuva, joka käsittelee hoitotyötä. Musiikkipitoisessa elokuvassa lauluja esittävät hoidettavien vanhusten ja hoitajien muodostamat kuorot.

70 on vain numero on viime vuonna ensi-iltansa saanut elokuva, jonka päärooleissa ovat Hannele Lauri, Mikko Nousiainen, Marja Packalén ja Misa Palander. Elokuva päättää Kampuksen elokuvaviikonlopun.

Elokuvaviikonlopun toteuttavat yhteistyössä Oriveden Kampus ja Pirkanmaan Elokuvakeskuksen Kiertävä elokuvateatteri Filmipyörä.

Leave a Comment