Oriveden Yrittäjät haastaa yrittäjiä mukaan Längelmäveden kesäpäivään – tapahtumaa vietetään heinäkuun alussa Rönnillä

Oriveden Yrittäjät haluaa aktivoida kaikkia orivesiläisiä ja längelmäkeläisiä yrittäjiä lähtemään mukaan heinäkuun ensimmäisenä lauantaina vietettävään Längelmäveden kesäpäivään.

Tavoitteena on saada tapahtumaan mukaan runsas kattaus alueen monipuolisesta ja virkeästä yritystoiminnasta.

Lue myös: Längelmäveden kesäpäivä tulee taas! – tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oriveden Sanomat ja Eräjärven Urheilijat

Yrittäjäyhdistys aikoo järjestää telttapaikan jokaiselle mukaan haluavalle yrittäjälle ja yritykselle, olipa hän sitten yrittäjäyhdistyksen jäsen tai ei.

Tapahtuman järjestäjät Oriveden Sanomat ja Eräjärven Urheilijat eivät peri osallistumismaksua eikä yrittäjäyhdistyskään yhteistelttapaikoista.

– Kun korona nyt näyttäisi hellittävän ja kesäpäivä voidaan vihdoin järjestää kahden vuoden tauon jälkeen, niin olisi tärkeää, että mahdollisimman moni yritys lähtisi tapahtumaan esittäytymään. Se on suosittu kesätapahtuma, jossa on vieraina oman väen lisäksi runsaasti mökkiläisiä ja kesävieraita kauempaakin, Oriveden Yrittäjien sihteeri Eija Assola-Virta sanoo.

Lue myös: Seppo Lehdosta Oriveden Yrittäjien puheenjohtaja – hallitukseen kolme uutta jäsentä

Kesäpäivässä yrittäjät kohtaavat paljon seudun asukkaita ja mökkiläisiä, mutta samalla siellä on hyvä tilaisuus tehdä tuttavuutta muiden yrittäjien kanssa ja tunnustella yhteistyön mahdollisuuksia.

– Ja nyt ei ole syytä pelätä sadekuurojakaan, kun katos pitää kuivana, Assola-Virta toteaa.

Yhteisen yrityskatoksen alle pääsee ottamalla yhteyttä Oriveden Yrittäjien sihteeri Eija Assola-Virtaan. Hän kerää mukaan lähtevien yritysten yhteystiedot 30. huhtikuuta mennessä. Yhteyttä häneen kannattaa ottaa sähköpostitse eija@mattomaisteri.fi

– Telttapaikkoja järjestetään kaikille halukkaille. Se on kuitenkin huomioitava, että jos yritys tarvitsee enemmän pinta-alaa, esimerkiksi laajoja myyntipöytiä tai isokokoisia esittelykohteita varten, niin silloin yritykset  joutuvat järjestämään olonsa itse, Assola-Virta sanoo.

Leave a Comment