OrPon seuraava kotiottelu siirtyy – runkosarjan päättymistä on lykätty viikolla eteenpäin

OrPon seuraava kotiottelu siirtyy tuonnemmaksi joukkueen koronatilanteen vuoksi. Kaikki runkosarjan ottelut on pelattava 13. maaliskuuta mennessä. Kuva: Juha Jäntti

OrPon kotiottelu Hämeenlinnaa vastaan siirtyy ensi sunnuntailta uuteen ajankohtaan. Suurin osa OrPon joukkueen pelaajista on saanut koronatartunnan, minkä vuoksi nyt joudutaan siirtämään jo kolmas peräkkäinen joukkueen ottelu.

Edellisistä sarjaohjelman mukaisista otteluista vieraspeli Helsinki Volleyta vastaan pelataan 27. helmikuuta. Samoin vierasottelu LP Viestiä vastaan on vuorossa 10. maaliskuuta.

– Sunnuntain Hämeenlinna-ottelulle etsimme parhaillaan uutta ajankohtaa, se ei ole vielä tiedossa, OrPon manageri Mika Putkisaari kertoi keskiviikkoaamuna.

Osa OrPon joukkueesta kokoontui tiistaina ensimmäisiin harjoituksiin koronasairastumisten aiheuttaman tauon jälkeen. Pelaajat virittelevät treenaamista varovaisin ottein.

– Sairastetun koronan jälkeen ei ole ihan helppoa aloittaa harjoittelua uudelleen. Koska kyseessä on hengitystieinfektio, täysipainoinen treeni ei saata olla kovinkaan pian mahdollista. Yleinen ohjeistus on, että harjoittelu pitää aloittaa rauhallisesti.

OrPon seuraava sarjaohjelman mukainen ottelu on 26. helmikuuta vieraissa Kangasalaa vastaan. Jos joukkue pääsee siihen mennessä pelikuntoon, edessä on kahden vierasottelun viikonvaihde.

– Edessä on muutenkin todella tiivistahtinen runkosarjan lopetusjakso, kun otteluita tulee siirtojen vuoksi joka toinen päivä, Putkisaari ennakoi.

Lentopalloliitto on siirtänyt liigan runkosarjan päätöspäivää viikolla eteenpäin. Nyt takaraja kaikkien otteluiden pelaamiseen on 13. maaliskuuta.

Leave a Comment