Vastaa kyselyyn: Oletko käynyt pilkillä?

ahvenia jäällä

Pilkillä nousee muun muassa ahvenia. Kuva: Sari Heliövaara

Talvi on tarjonnut parastaan niille, joiden harrastuksissa tarvitaan lunta ja jäätä. Järvien jäällä on hiihdetty ja luisteltu. Avantoja on tehty uimista varten, mutta oletko tehnyt niitä myös saadaksesi jään alta kalaa?

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko käynyt tänä talvena pilkillä.

Voit myös kertoa, missä on parhaat pilkkipaikat, millaisin eväin ja varustein pilkille kannattaa lähteä ja millaista saalista olet saanut.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?