Nuorisovaltuusto kerää ideoita viiden tonnin käyttöön osallistuvalla budjetoinnilla

Jämsän kaupunginvaltuuston tämän vuoden talousarvioon sisältyi myös nuorisovaltuuston saama 5000 euron määräraha, jonka käytöstä päätetään osallistuvan budjetoinnin menetelmin. Osallistuva budjetointi on menetelmä, jossa kuntalaiset voivat jättää kehitysideoita Jämsän kaupungille eJämsä -portaalin kautta. Ideointiin voivat siis osallistua myös Länkipohjan nuoret.

Jämsän nuorisovaltuusto kerää jämsäläisiltä nuorilta ja nuorten hyväksi toimivilta ideoita määrärahan käyttämiselle 7.2.–7.3. osallistuvan budjetoinnin ideointiportaalin kautta. Ideoiden tulee noudattaa osallistuvan budjetoinnin kriteerejä, jotka löytyvät eJämsä/osallistuva budjetointi/osallistu kehittämiseen. Jämsän nuorisovaltuusto päättää, mitkä ideoista toteutetaan.

Ideoita voi jättää osallistuvan budjetoinnin portaalin kautta.

Leave a Comment