OrPon pelaajilla on todettu koronatartuntoja – ainakin kaksi vierasottelua joudutaan siirtämään

Koronatartunnat pitävät OrPon joukkueen poissa pelikentiltä ja harjoituksista ainakin lähipäivien ajan. Kuva: Juha Jäntti

OrPon naisten mestaruusliigajoukkueessa on todettu koronatartuntoja. Tämän vuoksi sen ainakin kaksi seuraavaa ottelua joudutaan siirtämään.

Tällä viikolla ohjelmassa olisi ollut torstaina vierasottelu LP Viestiä vastaan Salossa. Lauantaina joukkueen piti matkustaman Helsinki Volleyn vieraaksi. Näille otteluille joudutaan etsimään uudet ajankohdat.

Seuraava kotiottelu on ohjelmassa 20. helmikuuta Hämeenlinnaa vastaan. Tuon ottelun osalta ei ole vielä tehty muutoksia.

– Pelaajat, joilla tartunnat on havaittu, ovat omaehtoisessa karanteenissa. Lisäksi joukkue ei kokoonnu toistaiseksi yhteisiin harjoituksiin, jotta lisätartunnoilta vältyttäisiin, manageri Mika Putkisaari kertoi.

– Olemme toteuttaneet koko ajan aktiivista kotitestausta. Olemme vaatineet kaikilta pelaajilta kaksi kotitestiä viikossa riippumatta siitä, onko oireita vai ei.

Koronatartuntoja on esiintynyt kauden aikana lähes kaikissa liigajoukkueissa, ja useita otteluita on jouduttu siirtämään. Tilanne tuli OrPon kohdalle nyt ensimmäistä kertaa.

– Nyt voimme vain toivoa, että tartunnan saaneet pääsisivät mahdollisimman lievillä oireilla, ja saamme taas pian pelikuntoisen joukkueen kokoon.

Leave a Comment