Orivedellä tilat pysyvät kiinni avin ohjeistuksen mukaisesti – lauantaiset Villasukkajuoksun SM-kisat järjestetään suunnitelmien mukaan

Oriveden jäähalli ja uimahalli pysyvät suljettuina avin torstaina antaman määräyksen mukaisesti. Paikat ovat kiinni sunnuntaihin 6. helmikuuta saakka.

Lue myös: Avi jatkoi liikunta- ja virkistystilojen sulkua kaksi viikkoa – myös sisätilaisuudet ovat kiellettyjä 4. helmikuuta asti

Liikuntahallissa on tällä hetkellä auki monitoimitila ja squash-halli sekä rajoitetusti kuntosali. Muut liikuntahallin tilat pysyvät kiinni 6. helmikuuta asti.

Kirjasto on palvellut tavalliseen tapaan ja pysyy edelleen normaalisti auki.

Oriveden kaupungin sisäliikuntatilat voivat olla ammattiurheilijoiden sekä vuonna 2003 ja myöhemmin syntyneiden ohjatun harrastustoiminnan käytössä.

Tiloja ei kuitenkaan suositella käytettävän lasten ja nuorten ottelu- ja turnaustoimintaan tammikuun aikana.

Mestaruuskisat pysyvät ohjelmassa

Avin määräys yleisötapahtumista ei koske ulkona järjestettäviä tapahtumia, joten Villasukkajuoksun SM-kilpailut voidaan järjestää Orivedellä lauantaina suunnitelmien mukaisesti.

Lue myös: Villasukkakisan järjestäjät hioneet turvallisuussuunnitelmaa vielä kisan alla, lähdössä juoksijoilla maskit päällä – talkoolaisia saatu lisää, aurinkokin saattaa lauantaina pilkahtaa

Oriveden kaupunki kertoo tiedotteessaan, että tapahtumaan on laadittu kattava terveysturvallisuussuunnitelma, jonka tartuntatautilääkäri on hyväksynyt. Turvaohjeet koskevat sekä kisaajia että yleisöä.

Ohjeistuksen mukaisesti kisa-alueella täytyy noudattaa turvavälejä ja välttää ruuhkien syntymistä.

Yleisö ei pääse ollenkaan sisätiloihin, joten saniteettitilat järjestetään ulos. Yleisölle suositellaan vahvasti myös maskien käyttöä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?