Oikaisu: Lepolan vastauksessa oli ylimääräiset lainausmerkit

Oriveden Sanomien 12. tammikuuta ilmestyneessä paperilehdessä julkaistuun aluevaaliehdokas Sakari Lepolan vastaukseen on tullut toimistusjärjestelmässä tapahtuneen teknisen virheen vuoksi ylimääräiset lainausmerkit sanan yhteistyö ympärille. Lainausmerkkejä ei sanan ympärillä pitäisi olla.

Mikä on Juupajoen näkökulmasta suurin hyöty muutokseen liittyen -kysymykseen Lepola vastasi oikeasti näin:

– Hyvin toteutettuna saamme paremmat palvelut kustannustehokkaasti toteutettuina. Tämä edellyttää että hyvinvointialueen tulee varmistaa hyvä yhteistyö niin kuntien, valtion ja muiden olennaisten toimijoiden kanssa.

Jutun nettiversiossa Lepolan vastaus on ollut oikein eli siellä lainausmerkkejä sanan ympärillä ei ole ollut.

Lue lisää: Esittelyssä juupajokelainen aluevaaliehdokas: Sakari Lepola, SDP

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?