Lotta Kukkonen on purkanut pelaajasopimuksensa OrPon kanssa

Lotta Kukkonen pelasi passarin paikalla. Kuva: Juha Jäntti

Lotta Kukkonen on purkanut pelaajasopimuksensa Oriveden Ponnistuksen kanssa, Liiga OrPo tiedottaa.

Lue myös: Nousujohteiset passarit jatkavat OrPossa – Luntamo ja Kukkonen ovat mukana joukkueessa

Reilut 1,5 kautta OrPon riveissä pelannut ja harjoitellut Kukkonen kokee kuluvan kauden olleen henkilökohtainen pettymys ja kokee, ettei pysty olemaan joukkueelle avuksi tai kehittymään yksilönä. Kukkonen kiittää joukkuetta ja toivottaa sille onnea loppukauteen.

– OrPo harmittelee Lotan päätöstä keskeyttää kausi.  Haluamme kiittää Lotan panostusta kaikessa muodossa ja toivottaa hyvää jatkoa. Korostamme, että sopu on säilynyt kaiken aikaa, kommentoi Liiga OrPon manageri Mika Putkisaari.

Leave a Comment