Lukijan mielipide: Mäntänvuoren Terveys vastaa koronapassia hakeneelle

Koronatodistusten osalta Mänttä-Vilppulassa ja Juupajoella on kummassakin sama käytäntö. Ohje koronatodistuksen hankintaan löytyy Mäntänvuoren Terveyden nettisivuilta.

Lue myös: Lukijan mielipide: Joka asiassa ajatetaan Mänttään, tämäkö tulevaisuutta?

Mikäli todistus ei näy Omakannassa tai kuntalainen ei pääse kirjautumaan Omakantaan, todistuspyyntö ja yhteystiedot lähetetään sähköpostilla osoitteeseen koronarokotus.mvt@pihlajalinna.fi tai vaihtoehtoisesti voi soittaa numeroon 045 104 6200 arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–11. Numero on eri kuin hoitajapuhelinpalvelu ja ajanvaraus.

Yhteydenoton jälkeen todistus postitetaan asiakkaalle kotiin viikon sisällä tai vaihtoehtoisesti sen voi noutaa terveysasemalta viikon kuluttua tai erikseen sovittuna ajankohtana. Todistuksen voi siis noutaa sovitusti myös Juupajoen terveysasemalta.

Yksittäistä tapausta emme kommentoi, mutta olemme toki pahoillamme palautteen mukaan tilanteessa syntyneestä ylimääräisestä vaivasta.

Emmi Repo

johdon assistentti

Mäntänvuoren Terveys Oy

Leave a Comment