Reijo Kahelin uusin aluevaaliehdokas alueelta – mukaan hän ilmoittautui pitkän harkinnan jälkeen

Reijo Kahelin (vas.) on ehdolla aluevaaleissa. Kuva: Heli Rahkonen

Orivesiläinen vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Reijo Kahelin on lupautunut ehdokkaaksi aluevaaleihin. Kahelin tiedotti päätöksestään tiistai-iltana niin tiedotusvälineille kuin sosiaalisen median kautta.

Kahelin kertoo, että päätös ehdokkaaksi ryhtymisestä syntyi pitkän harkinnan ja monien pyyntöjen jälkeen. Päätöstä oli helpottanut pitkä työura Pirkanmaan maakunnan palveluksessa.

– Sen aikana tutustui kuntien elämään ja toimintakulttuuriin ja tuli muun muassa tehtyä selvitys, miten maakunnan eri kunnissa sosiaali- ja terveyspalveluja järjestettiin. Tämä oli sote-historian alkuvaiheessa ja nyt monessa kunnassa eri palveluja ja palvelujen tarjoamispaikkoja on jo ehditty ajaa alas, Kahelin sanoo tiedotteessa.

Lue myös: Vuoden pesti 70-luvun Kuubassa avasi nykyisin valtuutettuna toimivan eräjärveläisen silmiä – samalla reissulla tuli käteltyä presidenttiä, haastateltua olympiavoittajaa ja esiinnyttyä televisiossa

Kahelinin mukaan sotessa on kysymys siitä, miten lähellä alan palvelut ovat saatavissa ja aluevaltuutettujen keskeisimpänä tehtävänä on hänen mielestään lähipalvelujen puolustaminen.

– Ehdokkaaksi ryhtymistä toki helpotti sekin, että viimeisen neljän vuoden aikana olen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tarkastuslautakunnassa päässyt
kuulemaan ja näkemään toimintaa ikään kuin sisältäpäin. Se oli antoisa luottamustehtävä. Siinä oppi ymmärtämään monia sellaisia asioita, joita aluevaltuutetunkin on hyvä tietää,Kahelin kertoo tiedotteessaan.

Leave a Comment