MAINOS

Lähetä kuva Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailuun!

Arkistokuva: Juha Jäntti

Oriveden kaupunki ja Oriveden Sanomat järjestävät yhteistyössä osana Oriveden joulunavausta Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailun.

Kilpailussa haastetaan orivesiläiset liikkeet ja yritykset somistamaan liiketilojensa ikkunat jouluisiksi. Kisaan mukaan ilmoittautuneista ikkunoista yleisö saa äänestää suosikkinsa ja voittaja saa Kaupungin kaunein jouluikkuna -tittelin sekä palkinnon.

Kisaan on ilmoittauduttava mukaan viimeistään 15. marraskuuta, sillä tieto kisaan osallistuvista liikkeistä julkaistaan Oriveden Sanomissa 17. marraskuuta. Kisaan voi ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta.

[wpforms id=”30318″]

Kisaan mukaan ilmoittautuneiden jouluikkunoiden on oltava valmiita 18. marraskuuta, jotta Oriveden joulunavaukseen 19. marraskuuta osallistuvat voivat niitä jo ihastella.

Kuvat kisassa mukana olevista jouluikkunoista julkaistaan Oriveden Sanomien nettisivuilla 19. marraskuuta. Liike voi toimittaa itse valokuvan jouluiseksi somistetusta ikkunastaan alla olevan lomakkeen kautta.

[wpforms id=”30183″]

MAINOS