Muurissa on nyt hetken aikaa reikä – Pureudu paikallisiin -kampanja avaa kymmenien paikallislehtien verkkosisältöjä kaikkien luettavaksi

Harmi vain, että juttu on maksumuurin takana enkä pääse sitä lukemaan. Tällaisiin ja vastaaviin kommentteihin lehden toimitus saa yhä vastata usein. Monen mielestä toimituksen tekemän työn pitäisi olla verkossa tarjolla vapaasti eli toisin sanoen ilmaiseksi.

Toimituksessa kyseinen palaute otetaan joka kerta vastaan osin ilolla, osin hiukan hämmentyneenä. Ilolla sen takia, että tekemämme työ on selkeästi huomattu ja artikkelia on haluttu lukea. Toimittajalle ei mikään ole karmaisevampaa kuin kirjoitettu juttu, jota ei kukaan lue.

Hämmennykseenkin on syynsä. On vaikea keksiä muuta toimialaa, jota vaadittaisiin yhtä pontevasti jakamaan tuotteitaan veloituksetta kaikille ohikulkijoille. Verkkosivustomme tilaajasisällöt ovatkin selkeä strateginen valinta: haluamme palvella erityisesti Oriveden Sanomien heimoon kuuluvia.

Oriveden Sanomat on nyt reilun vuoden verran julkaissut ahkerasti uutisia ja muita artikkeleitaan verkkosivustollaan. Jo pelkästään tämän vuoden aikana sivustolla on julkaistu lähes 2 100 juttua. Suurin osa jutuista päätyy myös printtilehteen, mutta osa jutuista elää omaa elämäänsä vain verkossa.

Tämän viikon aikana tarjoamme kuitenkin kaikille mahdollisuuden tutustua uutistarjontaamme avaamalla näköislehden kaikkien luettavaksi. Oriveden Sanomat on mukana Pureudu paikalliseen -kampanjassa, jossa paikallislehdet ympäri Suomea avaavat muutenkin verkkosisältöään lukijoille.

Tutustu tarjontaan ja innostu paikallisesta elämänmenosta pitkin Suomea.

Leave a Comment