Nyt valitaan Kaupungin kaunein jouluikkuna – ilmoittaudu mukaan!

Arkistokuva: Juha Jäntti

Oriveden kaupunki ja Oriveden Sanomat järjestävät yhteistyössä osana Oriveden joulunavausta Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailun.

Kilpailussa haastetaan liikkeet ja yritykset somistamaan liiketilojensa ikkunat jouluisiksi. Kisaan mukaan ilmoittautuneista ikkunoista yleisö saa äänestää suosikkinsa ja voittaja saa Kaupungin kaunein jouluikkuna -tittelin sekä palkinnon.

Kisaan on ilmoittauduttava mukaan viimeistään 15. marraskuuta, sillä tieto kisaan osallistuvista liikkeistä julkaistaan Oriveden Sanomissa 17. marraskuuta. Kisaan voi ilmoittautua Oriveden Sanomien nettisivuilta löytyvän ilmoittautumissivun kautta.

Ilmoittaudu tästä: Ilmoittaudu mukaan Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailuun!

Ikkunoita ihastellaan jo joulunavauksessa

Kisaan mukaan ilmoittautuneiden jouluikkunoiden on oltava valmiita 18. marraskuuta, jotta Oriveden joulunavaukseen 19. marraskuuta osallistuvat voivat niitä jo ihastella.

Kuvat kisassa mukana olevista jouluikkunoista julkaistaan Oriveden Sanomien nettisivuilla 19. marraskuuta. Liike voi toimittaa itse valokuvan jouluiseksi somistetusta ikkunastaan ilmoittautumissivun kautta tai tarvittaessa toimitus käy kuvaamassa ikkunan.

Kauneinta jouluikkunaa voi äänestää Oriveden Sanomien nettisivuilla. Lisäksi äänen kauneimmalle jouluikkunalle voi käydä antamamassa myös Oriveden pääkirjaston aulassa. Sieltä löytyy laatikko, johon voi pudottaa paperisen äänestyslipukkeen.

Äänestys alkaa 19. marraskuuta ja päättyy 19. joulukuuta.

Voittajaikkuna julkistetaan ennen joulua ja äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti jouluikkunakisassa mukana olevaan liikkeeseen. Äänestäjä saa valita, mihin kilpailussa mukana olleeseen liikkeeseen hän lahjakortin ottaa.

Näin pääset mukaan kilpailuun:

  • ilmoittaudu kisaan Oriveden Sanomien nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään maanantaina 15. marraskuuta
  • kerro ilmoittautumisen yhteydessä jouluikkunan osoite, koristelijan tai yrityksen nimi sekä yhteystiedot
  • rakenna ikkuna valmiiksi viimeistään 18. marraskuuta
  • Oriveden Sanomista toimitetaan sinulle kilpailunumero ennen Oriveden joulunavausta
  • ota kuva ikkunastasi ja toimita se Oriveden Sanomiin viimeistään 18. marraskuuta tai kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että toivot toimituksen käyvän kuvaamassa ikkunan
  • kisa kestää 19. joulukuuta saakka ja kilpailun voittaja julkistetaan jouluviikolla niin Oriveden Sanomissa kuin Oriveden kaupungin sivustoilla
  • Oriveden Sanomiin tehdään juttu kisan voittaneesta ikkunasta, kun haastatteluaika voittajan kanssa saadaan sovittua

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?