MAINOS

Tiedätkö, mitkä ovat lainasi euromääräiset kustannukset?

Lainalaskuri auttaa selvittämään, kuinka paljon lainasi sinulle maksaa. Kilpailuttamalla nykyisen lainasi voit säästää lainakuluissa.

Harva kuluttaja osaa sanoa, että onko lainakustannukset edulliset vai kalliit. Kotimainen vertailualusta Sortter kehitti lainalaskurin, jonka avulla voit helposti selvittää, kuinka paljon laina maksaa sinulle nykyisillä ehdoilla.

Lainalaskurin käyttäminen on helppoa ja maksutonta. Sinun tarvitsee vain syöttää lainan tiedot laskuriin, niin saat välittömästi tietoosi todellisen vuosikoron, maksuerien määrän ja eri kustannusten osuuden.

Lainalaskuri kertoo lainan koron ja kulujen osuuden

Lainamarkkinoiden yksi tärkeimmistä termeistä on todellinen vuosikorko, joka kertoo kaikki lainaan sisältyvät kustannukset, kuten korot, avausmaksut, käsittelymaksut ja laskutuspalkkiot.

Sortterin lainalaskurilla voit kätevästi selvittää todellisen vuosikoron määrän lainoja vertaillessa. Lainojen korot ja kustannukset voivat  vaihdella suurestikin eri pankkien välillä, joten tarkkaavaisuus todellisen vuosikoron suhteen kannattaa.

Laskurilla voit myös katsoa, miten kustannukset jakautuvat lainalyhennysten, korkojen ja laina-ajan mukaan.

Seuraavaksi havainnollistamme lainalaskurin käyttöä esimerkin avulla. Näin voit konkreettisesti huomata, miten lainan korkoprosentin muuttuminen vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

 

WC-remontti – hinta 2 500 €

Kuten laskelmasta huomataan, jo pienet muutokset lainan korossa vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin jopa satojen eurojen verran. Lainaan sisältyy myös muita kuluja, kuten tilinhoitomaksuja ja perustamiskustannuksia, jotka vaihtelevat pankista ja rahoituslaitoksesta riippuen.

Kun siis etsit itsellesi sopivaa lainaa, lainalaskuri on hyödyllinen työkalu luoton todellisen vuosikoron ja siten myös kokonaiskustannusten selvittämisessä.

Lisäksi säännöllinen lainan kilpailuttaminen voi auttaa sinua säästämään lainakuluissa.

Sortterin lainavertailupalvelu kilpailuttaa lainat puolestasi

Kun tarvitset rahoitusta arkeen tai juhlaan, lainan hakeminen ja pankkien kilpailuttaminen onnistuu helposti Sortterin aina ilmaisessa lainavertailussa jopa 60 000 € saakka.

Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia kymmeniltä pankeilta jopa yhden työpäivän kuluessa. Saamasi lainatarjoukset esitetään aina edullisuusjärjestyksessä ja läpinäkyvästi todellisen vuosikoron mukaan. Vain Sortter antaa lainalle myös parhaan koron takuun.

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa, eikä se vie aikaasi kuin korkeintaan muutaman minuutin. Voit täyttää hakemuksen näppärästi myös älypuhelimella.

Tutustu Sortterin lainalaskuriin ja lainavertailupalveluun jo tänään. Vertailu on sinulle aina maksutonta!

MAINOS