MAINOS

Oman mökin voi ostaa vakuudettomalla lainalla

Suomalaiset ovat mökkikansaa. Tilastojen mukaan maassamme on yli puoli miljoonaa mökkiä. Luonnonrauha siis houkuttaa monia. Eikä ihme, sillä onhan luonnolla tutkitusti stressiä vähentävä vaikutus.

Mökkeihin liittyy myös paljon lapsuusmuistoja. Varmasti useimmat meistä ovat viettäneet lapsuuden kesiä mökillä sukulaislasten kanssa leikkien. Sauna lämmitettiin heti aamusta ja juostiin koko päivä saunasta uimaan ja takaisin saunaan. Sitten paistettiin makkaroita nuotiolla ja juteltiin kaikenlaista. Illalla tehtiin mökin lattialle siskonpeti, jossa nukuttiin makeat yöunet. Tällaisia muistoja on kiva tarjota myös omille lapsille.

Moni haaveilee omasta mökistä. Siellä voisi nauttia kauniista luonnosta, rentoutua ja puuhastella ulkona. Mökille voisi mennä tekemään myös etätöitä. Työpäivän jälkeen on kiva pulahtaa järveen virkistäytymään tai mennä soutelemaan tai metsään kävelylle.

Mistä rahoitus mökin ostamista varten?

 Oma vapaa-ajan asunto olisi ihana omistaa. Harvalla kuitenkaan on tilillä riittävästi rahaa sellaisen hankkimiseen, joten mökkilaina voi olla tarpeen. Vakuudettoman mökkilainan saat ilman vakuuksia ja takaajia. Lainoja kannattaa aina ensin vertailla. Varsinkin kun kyse on isommasta lainasta, voit säästää paljon rahaa, kun pyrit löytämään mahdollisimman edullisen lainan. Vertaileminen on kaikkein helpointa tehdä lainavertailupalvelussa.

Kun mökki on hankittu, myös sen avulla on mahdollista saada lisää tuloja, joilla voi maksaa mökkilainaa pois tai tehdä esimerkiksi remontteja. Voit vuokrata mökkiä ja saunarakennusta lomailijoille tai illanviettoja varten. Vuokramökeille on varsinkin kesäisin paljon kysyntää, koska moni ei halua omistaa omaa mökkiä tai siihen ei ole mahdollisuutta.

Mikä on vakuudeton laina?

Lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen lainan. Nordic Bankin kautta lainaa voi saada lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Hakijalla pitää olla vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa on madollista hakea myös yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Mökkilainaa haetaan tavallisesti 25 000–50 000 euroa ja laina-aika on yleensä 5–15 vuotta. Voit kokeilla kätevällä lainalaskurillamme, minkälainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Laskurissa näkyy arvio kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta yksilöllisten tietojesi perusteella. Lainaa kannattaa hakea heti sen verran, että summa kattaa myös mahdolliset remontit, joita mökkiin pitää tehdä. Tai jos haluat rakentaa mökille esimerkiksi laiturin tai nuotiopaikan, kannattaa hakea lainasummaa, joka kattaa nämäkin hankinnat.

Voit tehdä lainahakemuksen huoletta, sillä se ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat yleensä jo parissa minuutissa hakemuksen lähettämisestä. Rahat saat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Vakuudettomien lainojen kiva puoli on se, että hakemuksen käsittelyprosessi on niin nopea. Voit siis päästä mökkikaupoille todella nopeasti.

Toisinaan käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Yleisimmät syyt siihen ovat maksuhäiriömerkintä, tulottomuus tai liian pienet tulot. Uutta lainaa ei myöskään välttämättä saa, jos hakijalla on jo paljon lainaa suhteessa tuloihin. Myös puutteellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa kielteiseen lainapäätökseen.

Mistä halvimman lainan tunnistaa?

 Lainatarjouksista kannattaa tarkastella etenkin korkoa, tilinavausmaksua ja tilinhoitomaksuja sekä varsinkin todellista vuosikorkoa, joka ottaa huomioon kaikki lainanhoitokustannukset. Mitä pienempiä nämä ovat, sitä edullisempi laina on. Eri tahot tarjoavat lainaa erilaisilla ehdoilla. Lainalaskurissamme näkyvä kuukausierä on vain suuntaa antava arvio. Rahoituslaitosten tarjoukset voivat poiketa siitä. Lue siis lainaehdot aina huolellisesti. Halvin laina löytyy aina kilpailuttamalla ja vertailemalla lainoja.

Yleensä on niin, että mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä halvemmaksi se tulee sinulle kokonaisuutena. Laina-aikaa ei kuitenkaan pidä sopia liian lyhyeksi, koska silloin kuukausierästä tulee iso ja riskit kasvavat. Jos kuukausierä on liian iso, on mahdollista, että et pystykään lyhentämään sitä joka kuukausi niin kuin on sovittu. Yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja, joten lienee turvallisinta pyrkiä sopimaan laina-aika pitemmäksi.

Voit säästää rahaa, kun yhdistät lainasi

Jos sinulla on jo esimerkiksi useita osamaksusopimuksia, luottokorttivelkaa tai kulutusluottoja, kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen yhdistelylainalla. Kun haet mökkilainaa, voit yhdistää samaan hakemukseen myös rahasumman, joka kattaa kaikki olemassa olevat osamaksusi ja lainasi. Voit maksaa saamillasi rahoilla olemassa olevat lainat pois, ja jatkossa lyhennät vain yhtä yhdistelylainaa. Tällä tavalla on mahdollista säästää merkittäviä summia. Kun maksat pois vain yhtä lainaa usean sijaan, maksat myös vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Yleensä silloin rahaa jää enemmän säästöön tai muita menoja varten.

Nordic Bankin avulla voit löytää edullisen mökkilainan

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Meidän avullamme saat kattavan kuvan lainamarkkinoista. Kun vertailet lainoja, voit säästää paljon rahaa. Lainojen vertaileminen palvelussamme säästää myös aikaasi. Saat nimittäin yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Meidän kauttamme haettava mökkilaina on vakuudeton laina. Se tarkoittaa sitä, että et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinun tulee kuitenkin olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Voit tehdä hakemuksen, vaikka et olisi aivan varma täytätkö lainaehdot.

Lainarahat saa tilille yhden työpäivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Jos siis löysit jo kivan mökin, jonka haluaisit ostaa, voit tarttua tilaisuuteen nopeasti. Muista myös, että lainaa on mahdollista hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Jos lisäät hakemukseen yhteishakijan, teidän voi olla mahdollista saada isompi lainasumma ja pienempi korko.

MAINOS