OrPo ja LP-Vampula antoivat todellisen taistelunäytöksen

OrPon ja LP-Vampulan ottelu tarjosi nähtäväksi huikeita kenttäpuolustuksia puolin ja toisin. LP-Vampulan Cassidy Baird yrittää taiteilla palloa lattian rajasta peliin. OrPon Netta Rekola (3) ja Emilia Putkisaari (6) tuulettavat jo pistevoittoa. Kuva: Juha Jäntti

OrPon toinen kotiottelu lentopallon naisten mestaruusliigassa tarjosi yleisölle nautittavaa taistelua koko rahan edestä. LP-Vampula oli tiukka ja tasapäinen vastus, jonka otteet kestivät kaksi erää mutta pehmenivät kolmannessa.

OrPo voitti ottelun puhtaasti eräluvuin 3-0 (29-27, 25-23, 25-15).

Kaksi ensimmäistä erää olivat äärimmäisen tiukkaa taistelua. Kumpikaan joukkue ei saanut verkkotorjuntaansa kunnolla kuosiin, mutta illan aikana nähtiin toinen toistaan näyttävämpiä takakentän pelastuksia, puolin ja toisin.

OrPon passari Nea Luntamo jakoi hyökkäysvastuuta tasaisesti Ariana Pirvin, Ada Arosen ja Annukka Paloniemen kesken. Pirv takoi 20 pistettä mutta hänelle tuli välillä myös virheitä. Paloniemi ja Aronen pääsivät kumpikin plussalle 13 pisteen verran.

Pirv väläytti ottelun lopussa kovien aloitusten lisäksi myös leijasyöttöjä, joiden kanssa LP-Vampulan vastaanotolla oli vaikeuksia.

OrPon parhaaksi pelaajaksi valittiin Annukka Paloniemi ja LP-Vampulalta Laura Laukkanen.

Leave a Comment