Messuilta hyvän olon vinkkejä – vielä ehtii ilmoittautua mukaan

Avara minä -hyvinvointimessuilla Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella kuullaan ensi viikon lauantaina muun muassa luentoja. Lisäksi tarjolla on hoitoja, rentoutustuokioita ja workshoppeja. Hyvinvointialan näytteilleasettajia tulee myös paikalle.

Luennot antavat keinoja oman elämän laadun parantamiseen ja hyvinvoinnin kohottamiseen. FL, ravintoterapeutti Miia Inkeroinen luennoi ravinnon voimasta, selvänäkijä Seija Laukkanen kertoo ihmisen henkisestä kehityksestä sekä energiahoidon vaikutuksista, ja kirjailija-kouluttaja Veli Martin Keitel antaa keinoja elämänhallintaan uudessa ajassa.

NLP Master Practitioner Terhi Leino vie energioita kohottavalle mielikuvamatkalle. Toimitusjohtaja Pasi Nurmela kertoo ikäihmisten kotona asumisen mahdollistamisesta teknologian turvin.

Yrityksillä, yhdistyksillä ja muilla toimijoilla on mahdollisuus saada palvelunsa hyvinvoinnista kiinnostuneiden tietoisuuteen ilmoittautumalla näytteilleasettajaksi tapahtumaan, jonka järjestävät Walleniuksen Wapriikki ja SOTE-osuuskunta Pirkanmaa.

Leave a Comment