Oriveden Kampus toimi hienosti

Vietin taannoin viikonlopun Oriveden Kampuksella kirjoittajakurssilla. Hienoon kokemukseen auttoi luonnollisesti hyvä opettaja, mutta hyvin toimivat puitteet kruunasivat kurssin.

Meille etukäteen lähetetty informaatio oli selkeää. Saapuessamme perjantaina illansuussa paikalle ystävällinen naishenkilö otti meidät vastaan, antoi avaimet ja neuvoi käytännön asioissa. Ruoka oli konstailematonta ja hyvin maittavaa. Oriveden opiston ajoilta tuttu yksinkertainen luokkahuone toimi loistavasti.

Hieman askeettiset asuinhuoneet sopivat hyvin tämmöiseen kurssielämään. Oli suorastaan virkistävää, ettei huoneessa ollut sohvaa, televisiota ja muita tämän päivän kotien varusteita. Niiden puuttuminen auttoi paremmin keskittymään kurssin antiin.

Oriveden Kampus on löytänyt hyvän toimintamallin kursseilleen. Uskon, että näillä eväillä se tulee menestymään.

Pertti Mustajoki
lääkäri, professori

Leave a Comment