Tampereen Komediateatteri muisti väkeään ansio- ja kunniamerkein 30-vuotisjuhlassaan

30 vuotta täyttänyt Tampereen Komediateatteri muisti ansio- ja kunniamerkein väkeään.
30 vuotta täyttänyt Tampereen Komediateatteri muisti ansio- ja kunniamerkein väkeään.

Tampereen Komediateatteri juhlisti tänään keskiviikkona 30-vuotista toimintaansa kantaesittämällä Mika Waltarin ja Joel Elstelän teoksen Levätkää rauhassa, komisario Palmu. Se sai kiittävän vastaanoton.  Juhliva teatteritalo muisti työntekijöitään Teatterijärjestöjen Keskusliiton myöntämillää ansio- ja kunniamerkeillä.

Suomen Näyttämötaiteen kultainen kunniamerkki valkoisella nauhalla valtakunnallisen taidetyön erittäin ansiokkaasta edistämisestä ojennettiin Tampereen Komediateatterin toiselle perustajalle Esko Raipialle.

Suomen Näyttämötaiteen kultainen ansiomerkki 40 vuoden toiminnasta punaisin ruusukkein annettiin tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen teatterielämän hyväksi näyttelijä Kake Aunesnevalle.

Suomen Näyttämötaiteen kultainen ansiomerkki 30 vuoden toiminnasta punaisin ruusukkein tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen teatterielämän hyväksi ojennettiin näyttelijä-koreografi Anna Haaraselle, näyttelijä Ari Myllyselälle, näyttelijä Jarmo Perälälle ja teatterijohtaja-näyttelijä Panu Raipialle.

Suomen Näyttämötaiteen kultainen ansiomerkki 30 vuoden toiminnasta sinisin ruusukkein tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen teatterielämän hyväksi annettiin teatterijohtaja-tuottaja Jari Niemiselle.

Suomen Näyttämötaiteen hopeinen ansiomerkki 25 vuoden toiminnasta punaisin ruusukkein tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen teatterielämän hyväksi ojennettiin näyttelijä Karoliina Blackburnille, näyttelijä Risto Korhoselle, lavastaja Oskari Löytöselle, ohjaaja-toimitusjohtaja Teemu Ojalalle, valo- ja äänimestari Janne Pärnäselle ja näyttelijä Aku-Paulus Sajakorvelle.

Suomen Näyttämötaiteen hopeinen ansiomerkki 25 vuoden toiminnasta vihrein ruusukkein tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen teatterielämän hyväksi annettiin kampaaja-maskeeraaja Johanna Paakkaselle.

Suomen Näyttämötaiteen hopeinen ansiomerkki 20 vuoden toiminnasta punaisin ruusukkein tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen teatterielämän hyväksi ojennettiin näyttelijä Marika Heiskaselle ja näyttelijä Tuukka Huttuselle.

Suomen Näyttämötaiteen hopeinen ansiomerkki 20 vuoden toiminnasta sinisin ruusukkein tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen eatterielämän hyväksi annettiin markkinointiassistentti Sirpa Savolalle.

Suomen Näyttämötaiteen pronssinen ansiomerkki 15 vuoden toiminnasta sinisin ruusukkein tunnustuksena tuloksellisesta työstä Suomen teatterielämän hyväksi ojennettiin järjestäjä Annikaisa Pietilälle.

Leave a Comment