Vastaa kyselyyn: Ovatko hyvät löylyt lempeät, napakat, kipakat vai jotain ihan muuta?

Yksi pitää lempeistä löylyistä, toinen kaipaa jotain kipakampaa. Kuva: Juha Jäntti

Suuri osa suomalaisista saunoo säännöllisesti. Oleellinen osa saunomista on se, millainen lämpö saunassa on, ja millaiset ovat kiukaan puskemat löylyt.

Vastaa kyselyyn ja kerro, millaiset ovat sinun mielestäsi nautinnollisimmat löylyt. Saunoja on kovin monenlaisia, eikä esimerkiksi lämpötila kerro suoraan, miltä löylyt tuntuvat. Mutta lämpötaso on kuitenkin niin tärkeä tekijä saunomisessa, että tiettyä jakoa voinee tehdä sen perusteella.

Pitääkö saunan lämmön olla pehmeä 60 astetta tai vähän päälle? Jos se ei riitä, onko vähän napakampi 80 astetta jo sinne päin? Vaatiiko kunnon saunominen kipakkaa sadan asteen lukemaa mittariin? Vai onko sekin jollekin vielä liian vähän?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?