Kallenaution Kestikievarimuseossa Juupajoella on voinut altistua koronalle

Kallenaution Kestikievarimuseossa on voinut altistua koronalle perjantaina 6. elokuuta kello 11-14.

Kestikievarimuseo tiedottaa asiasta itse Facebook-sivullaan ja toivoo, että tiedote tavoittaisi mahdollisia altistuneita henkilöitä.

Myös Tampereen yliopistollinen keskussairaala on tiedottanut sunnuntaina muun muassa Twitter-tilillään, että museossa on voinut kyseisenä päivänä altistua koronalle. Altistuminen on Taysin mukaan ollut mahdollista kello 11.20-13.20.

Kestikievarimuseon päivityksessä opastetaan, että jos on kyseisenä ajankohtana asioinut paikalla, on henkilön syytä tarkkailla, ilmaantuuko hänelle oireita ja hakeutua tarvittaessa matalalla kynnyksellä testiin.

– Asiointi kievarimuseossa on edelleen turvallista. Ruuhkaa ei ole, joten väljä ja sujuva asiointi onnistuu niin kahvilassa kuin myymälässä, päivityksessä muistutetaan.

Lisäksi päivityksessä toivotaan, että asiakkaat käyttävät museon eri tiloissa maskia ja huolehtivat käsihygieniasta, jotta kaikille voidaan taata yhdessä turvallinen museokäynti.

Juttua on muokattu 16.8.2021 klo 16.05: Juttuun on lisätty, että myös Tampereen yliopistollinen sairaala on tiedottanut Kallenaution Kieverin olleen korona-altistuspaikka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?