Nyssen mobiililipun voi pian maksaa puhelinlaskulla

Nysse Mobiiliin tulee uudeksi ominaisuudeksi mobiilimaksaminen. Lipun voi siten maksaa halutessaan myös puhelinlaskulla.

Joukkoliikenteen käyttäjien toivoma uusi maksutapa helpottaa Nysse Mobiilin käyttöä, koska tähän asti maksun on voinut suorittaa vain Nysse Mobiiliin lisätyllä maksukortilla.

Kun maksutavaksi valitaan mobiilimaksu, lippuostos veloitetaan puhelinlaskussa. Mobiilimaksulla on mahdollista ostaa kerta- ja vuorokausilippuja operaattorin asettamien kerta- ja kuukausiostosrajojen puitteissa.

Uusi maksutapa on käytettävissä Nysse Mobiilin uusimmilla sovellusversioilla Android- ja Apple-puhelimille. Uusi versio on jo saatavilla sovelluskaupoissa. Käyttäjän tulee varmistaa versiopäivityksen jälkeen, että sovelluksessa on valittuna maksutavaksi mobiilimaksaminen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?