Oriveden Vanhat talot ja pihat -tapahtuma järjestetään kesäkuussa – kohteista löytyy muun muassa näyttelyitä ja työpajoja

Koronarajoitusten lieventämisen vuoksi Oriveden Vanhat talot ja pihat -tapahtuma järjestetään suurimmaksi osaksi paikan päällä. 12.−13. kesäkuuta järjestettävässä tapahtumassa voi käydä katsomassa taidetta esimerkiksi Taidemyllyssä ja Kyläpuistossa.

Oriveden asema villasukkapääkaupunkina näkyy puissa kasvavina villasukkina ja myös villasukkanäyttelyssä, joka järjestetään Paltanmäen kotiseutumuseolla. Paikan päällä on myös lounaspaikkoja ja kesäkahviloita. Taitokeskuksella pidetään erilaisia työpajoja, ja kokeilemaan pääsee muun muassa pihagoflia.

Kohteista Käpälämäki ja Västilän Voimantalo ovat nähtävillä ainoastaan virtuaalisesti. Tapahtuman järjestää Oriveden kaupunki.

Koronarajoitukset otetaan huomioon

Tapahtumassa otetaan kaupungin tiedotteen mukaan huomioon voimassa olevat koronaohjeet, kuten turvavälit, maskisuositus ja käsihygienia. Koronatilanteen vuoksi muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

− Tällä hetkellä yleisötapahtumia voi järjestää ilman kokoontumisrajaa, kunhan turvallisuudesta huolehditaan, toteaa Oriveden kaupungin kulttuurijohtaja Pia-Maria Ahonen.

Muita viikonlopun tapahtumia kaupungissa ovat Oriveden Kampuksella järjestettävät sarjakuvapäivät ja Kowan Teknologian päivien paraati sekä verkkotapahtuma Avoimet Kylät.

Leave a Comment