Oriveden Sanomien vaalikoneessa on vierailtu yli 1 500 kertaa

Oriveden Sanomien vaalikone on ollut ahkerassa käytössä.

Vaalikone julkaistiin lukijoiden käyttöön 17. toukokuuta ja reilun kahden viikon aikana vaalikone on saavuttanut yli 1 500 kävijää. Torstaina iltapäivällä poimittu tarkka kävijämäärä oli 1 537.

Oriveden Sanomien vaalikone löytyy täältä.

Oriveden kuntavaaliehdokkaista koneeseen on käynyt vastaamassa 97 ehdokasta. Kaiken kaikkiaan Orivedellä ehdokkaita on 118, joista 31 valitaan uuteen valtuustoon.

Juupajoen kuntavaaliehdokkaista vaalikoneeseen on käynyt vastaamassa puolet ehdokkaista eli 17 ehdolla olevaa. Juupajoen valtuustoon myös valitaan 17 valtuutettua.

Orivedellä kaikki vihreiden ja eläinoikeuspuolueen ehdokkaat ovat käyneet vaalikoneeseen vastaamassa. Kristillisdemokraateista vain yksi ehdokas on poissa vaalikoneesta ja perussuomalaisista puuttuu kaksi.

Vasemmistoliiton 15 ehdokkaasta vaalikoneesta löytyy 11 ja keskustan 14 ehdokkaasta kymmenen. Sosialidemokraattien 28 ehdokkaasta vaalikoneessa on 21 ehdokasta ja kokoomuksen 38 ehdokkaasta mukana on 34.

Juupajoella keskustan seitsemästä ehdokkaasta vaalikoneesta löytyy yksi, vasemmistoliiton neljästä ehdokkaasta yksi ja vihreiden kahdesta ehdokkaasta yksi.

Perussuomalaisten viidestä ehdokkaasta vaalikoneeseen on vastannut kaksi ehdokasta, kokoomuksen kahdeksasta ehdokkaasta kuusi ja sosialidemokraattien kahdeksasta ehdokkaasta samoin kuusi.

Vaalikoneeseen rekisteröityminen on ollut ehdokkaille veloituksetonta. Vaalikoneen kirjautumislinkit ehdokkaille on toimitettu sähköpostitse.

Kuntavaalien ennakkoäänestys parhaillaan menossa ja viimeinen ennakkoäänestyspäivä on 8. kesäkuuta. Varsinainen vaalipäivä on 13. kesäkuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?