SHL: Suhonen eteni Pälkäneen elinvoimajohtajahaussa soveltuvuusarviointiin

Pälkäneen kunnan elinvoimajohtajahaku on edennyt, uutisoi Sydän-Hämeen Lehti.

Seitsemästä haastateltavasta soveltuvuusarviointiin eteni kolme hakijaa. He ovat tradenomi (YAMK) Sirkku Mäkelä, hallintotieteiden maisteri ja Oriveden yrityskoordinaattori Irene Suhonen ja tradenomi Sakari Varala.

Irene Suhonen on hakenut myös Oriveden elinvoimajohtajaksi.

Lue lisää: Lisäaika toi 17 uutta hakemusta – kaiken kaikkiaan Oriveden elinvoimajohtajan virka on kiinnostanut yli 30 hakijaa

Pälkäneen kunnanhallitus on valinnut haastatteluryhmän, johon kuuluvat kunnanhallituksen puheenjohtaja Pertti Salminen (kok.), kunnanvaltuuston puheenjohtaja Mirva Kittilä (kesk.) sekä valtuutetut Reetta Mathier (vihr.) ja Pauliina Jaakkola (sd.). Kunnanjohtaja Pauliina Pikka toimii viranhaltijajäsenenä.

Valinnassa arvioidaan kokonaisuutena henkilön soveltuvuutta elinvoimajohtajan virkaan. Tämä muodostuu henkilön koulutuksesta, työkokemuksesta, näkemyksistä elinvoiman kehittämiseen Pälkäneellä sekä sitoutumiseen Pälkäneen kehittämiseen.

– Henkilöllä tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja verkostoituva työote sekä kyky pitää useita lankoja käsissään, kunnanjohtaja Pauliina Pikka täsmentää Sydän-Hämeen Lehdelle.

Virkavalinta tehdään 29. kesäkuuta valtuustossa. Elinvoimajohtajan virkaa tavoitteli 33 hakijaa.

Leave a Comment