Tammikuussa loukkaantunut Anastasia Boricheva tervehtyy pelikuntoon – teki kolmen vuoden jatkosopimuksen OrPon kanssa

Anastasia Borichevan kesä kuluu töissä ja polven kuntoutuksessa. Kuva: Veli-Jussi Hietsala.
Anastasia Borichevan kesä kuluu töissä ja polven kuntoutuksessa. Kuva: Veli-Jussi Hietsala.

Tammikuun lopussa LP Vampulan ja OrPon liigapelissä loukkaantunut Anastasia Boricheva toipuu pelikuntoon. Boricheva on tehnyt Oriveden Ponnistuksen kanssa kolmivuotisen sopimuksen, ja jatkaa näin ollen syksyllä OrPon riveissä.

Borichevalta meni polven ristiside poikki verkkotilanteessa. Edessä oli leikkaus ja pitkä toipuminen. Kuntoutuminen on jo kuitenkin hyvässä vauhdissa ja Boricheva pääseekin mukaan OrPon harjoituksiin heti syyskauden alkaessa.

– Kesä kuluu töissä ja polven kuntoutuksessa. Mielenkiintoista ja hauskaa. Hyvä että saa palata rauhassa pelikentille ja että pidetään näin pelaajien asiat kunnossa, Boricheva kommentoi.

Boricheva on kokenut pelaaja. Hänellä on takanaan kuusi kautta pääsarjapelejä, kaksi Pieksämäellä, kaksi LiigaPlokissa, yksi LP Vampulassa ja yksi OrPossa.

–  Sain viime kaudella aikaisempaa enemmän vastuuta, sain olla kuusikkopelaajanakin. Tekemäni kolmivuotinen sopimus on kehityksen kannalta hyvä. Nuori joukkue oppii nopeasti uusia asioita ja toivottavasti ammentaa taitojaan tulevalta ulkolaisvahvistukselta, keskitorjujan tonttia pelaava Boricheva kertoi.

Borichevan sukunimi viittaa Venäjään. Hänen vanhempansa ovatkin naapurimaasta, mutta Boricheva on syntynyt Suomessa ja asuu nyt Orivedellä.

Orpolla on nyt julkistettuna 10 pelaajaa. Uusi yleispelaaja julkistetaan lähiaikoina.

Leave a Comment