Oriveden kirkossa soi laulu ja sello

Oriveden kirkossa soi perjantai-iltana laulu ja sello, kun kirkossa esiintyvät sellisti Seeli Toivio ja kanttori Jari Linjama.

Konsertissa kuullaan muun muassa Jean Sibeliuksen, Aarre Merikannon ja Jari Linjaman lauluja sekä sellomusiikkia.

Seeli Toivio on lahtelainen sellisti ja mezzosopraano, joka on esiintynyt aiemminkin Orivedellä. Hän on musiikin tohtori ja on esiintynyt laajasti niin kotimaassa kuin ulkomailla. Hän on käynyt konsertoimassa muun muassa Japanissa, Keski-Euroopassa ja USA:ssa esimerkiksi New Yorkin Carnegie Hallissa kahdesti.

Oriveden konsertissa Toivio soittaa yli 200-vuotiasta selloa, josta hän myös kertoo musiikin lomassa. Konsertin ohjelma on maksullinen, jos konserttiin voi tulla paikan päälle. Konsertti myös striimataan livenä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?